06 tra 2017

MINISTARSTVO REGIONALNOGA RAZVOJA I FONDOVA EUROPSKE UNIJE ODOBRILO NOVIH 2.596.000,00 KUNA ZA 7 PROJEKATA IZ KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije objavilo je popis odabranih projekata za sufinanciranje po Programu podrške regionalnom razvoju za 2017. godinu.

Poziv za iskaz interesa za dodjelu financijskih sredstava u okviru Programa podrške regionalnom razvoju za 2017. godinu Ministarstvo je objavilo dana 6. veljače 2017. godine. Alokacija za Koprivničko-križevačku županiju iznosila je 2.600.000,00 kn, a prihvatljivi prijavitelji bile su jedinice lokalne samouprave s indeksom razvijenosti III. skupine i jedinice područne (regionalne) samouprave iz I. skupine prema indeksu razvijenosti (ukoliko je područje provedbe projekta III. skupina jedinice lokalne samouprave). Sredstva su bila namjenjena za radove na obnovi, sanaciji, izgradnji, rekonstrukciji, adaptaciji, dogradnji i modernizaciji objekata čija realizacija doprinosi povećanju standarda komunalnih i socijalnih usluga te povećanju razine gospodarske infrastrukture.

Prema objavljenim rezultatima Ministarstvo je odobrilo sufinanciranje za 7 projekata iz Koprivničko-križevačke županije u ukupnom iznosu 2.596.000,00 kuna i to kako slijedi:

Projekti

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci