13 ožu 2017

JAVNI POZIV ZA IZLAGANJE NA 16. PO REDU SAJMU „PROIZVODI HRVATSKOG SELA“

PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja započela je s pripremama organizacije zajedničkog nastupa izlagača s područja Koprivničko-križevačke županije koji će svoje proizvode izložiti i predstaviti na 16. po redu sajmu „Proizvodi hrvatskog sela“. Sajam će se održati od 07. do 09. travnja 2017. godine na prostoru Boćarskog doma u Zagrebu. „Proizvodi hrvatskog sela“ je specijalizirana sajamska manifestacija na kojoj se izlažu, promoviraju i prodaju tradicijski proizvodi hrvatskog sela – hrana, pića, rukotvorine i suveniri.

Cilj ovog sajma je promocija i prodaja proizvoda hrvatskog sela, opskrba potrošača s proizvodima do kojih teže dolaze te promocija kulture i tradicije hrvatskog sela.

Ove godine na sajmu se očekuje oko 300-tinjak izlagača iz svih krajeva Hrvatske i oko dvadeset tisuća posjetitelja.

Troškove izložbenog prostora za izlagače s prostora Koprivničko-križevačke županije i ove će godine financirati PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja.

Pozivamo sve zainteresirane za izlaganje s područja Koprivničko-križevačke županije koji se žele predstaviti tradicijskim proizvodima da pošalju popunjenu prijavnicu, ugovor te kopiju rješenja o obavljanju registrirane djelatnosti najkasnije do 17. ožujka 2017. godine u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Florijanski trg 4, Koprivnica, na fax: 048/621-957 ili e-mail: [email protected].

Za sve dodatne informacije obratite se u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja za promicanje i provedbu razvojnih aktivnosti u Koprivničko-križevačkoj županiji na broj telefona: 048/621-978.

PRILOG:

– Prijavnica

– Ugovor

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci