28 lip 2016

ODRŽANI UPRAVNI ODBOR I PRVA RADNA SJEDNICA SKUPŠTINE KLASTERA MALIH PODUZETNIKA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE „KLAMPOD“

Dana 27. lipnja 2016. godine u prostorijama HOK Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije održana je prva radna sjednica skupštine Klastera malih poduzetnika Koprivničko-križevačke županije „KLAMPOD“.

Svrha klastera „KLAMPOD“ je promicanje, razvitak i unapređivanje rada te jačanje konkuretnosti malih i srednjih poduzetnika, obrtnika i obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava s područja Koprivničko-križevačke županije, kao i zalaganje za zaštitu domaćih proizvoda i znanja.

Sjednici skupštine prisustvovali su članovi klastera: poduzetnici s područja Koprivničko-križevačke županije i predstavnici potpornih institucija u poduzetništvu s područja Koprivničko-križevačke županije, koji su ujedno i inicijatori osnivanja Klastera: HOK Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije, HGK Županijska komora Koprivnica i PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja.

Na početku sjednice, prisutnima se obratio tajnik HOK Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije koji je ujedno i predsjednik klastera „KLAMPOD“ gospodin Božo Barać koji se zahvalio svima prisutnima na dolasku te poželio uspjeh u daljnjem radu.

Na sjednici su donijeti slijedeći dokumenti:

• Program rada za 2016. godinu,
• Financijski proračun za 2016. godinu,
• Odluka o izradi pečata,
• Odluka o otvaranju žiro-računa i o potpisnicima na žiro-računu.

Pod točkom razno raspravljalo se o zajedničkom izlaganju na sajmovima te o drugim marketinškim aktivnostima.

Predložene dokumente je prije donošenja potvrdio Upravni odbor klastera „KLAMPOD“ na sjednici koja je također održana 27. lipnja 2016. godine.

P6270335P6270329

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci