27 lip 2016

ODRŽANA INFO RADIONICA ZA PODUZETNIKE NA TEMU OTVORENOG NATJEČAJA „KOMPETENTOST I RAZVOJ MSP“

Dana 27. lipnja 2016. godine u prostorijama HGK-Županijske komore Koprivnica, a u organizaciji HOK-Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije, PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja i HGK-Županijske komore Koprivnica održana je info radionica za poduzetnike na temu otvorenog natječaja „Kompetentnost i razvoj MSP”.

U ime organizatora ove radionice, poduzetnicima se na početku obratila ravnateljica PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja, gospođa Melita Birčić i poželjela im dobrodošlicu.

Nakon toga, uslijedila je prezentacija samog natječaja, kojeg je predstavila djelatnica PORE s ciljem upoznavanja poduzetnika s kriterijima prihvatljivosti, natječajnom dokumentacijom te procesom prijave i evaluacije.

Na prezentaciji je sudjelovalo tridesetak poduzetnika s područja Koprivničko-križevačke županije, kojima su organizatori ove info radionice ponudili i pomoć prilikom izrade njihovih poduzetničkih projekata.

Cilj današnje radionice bio je prisutne poduzetnike upoznati s mogućnostima koje im nudi ovaj aktualni natječaj kako bi poboljšali konkurentnost svojih poduzeća i samim time bili konkurentiji na tržištu.

IMG 3545 copy

IMG 3537

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci