02 lip 2016

OBJAVLJEN NATJEČAJ „OSIGURAVANJE POMOĆNIKA U NASTAVI I STRUČNIH KOMUNIKACIJSKIH POSREDNIKA UČENICIMA S TEŠKOĆAMA U RAZVOJU U OSNOVNOŠKOLSKIM I SREDNJOŠKOLSKIM ODGOJNO – OBRAZOVNIM USTANOVAMA, FAZA II.

U okviru Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali objavljen je otvoreni poziv na dostavu projektnih prijedloga „Osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama”.

Opći cilj natječaja je povećanje socijalne uključenosti i integracije učenika s teškoćama u razvoju u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama.

Specifični cilj natječaja je pružiti potporu uključivanju učenika s teškoćama u razvoju u osnovnoškolske i srednjoškolske odgojno obrazovne ustanove kako bi se osigurali uvjeti za poboljšanje njihovih obrazovnih postignuća, uspješniju socijalizaciju i emocionalno funkcioniranje.

Prijavitelji mogu biti jedinice lokalne samouprave te jedinice regionalne (područne) samouprave odnosno osnivači osnovnih i srednjih škola. Natječaj je otvoren od 02. lipnja 2016. zaključno do 13. srpnja 2016.

Natječajem se može maksimalno ostvariti 2.500.000,00 kn bespovratnih sredstava uz stope sufinanciranja 5%, 8%, 15% odnosno 20%, ovisno o indexu razvijenosti grada odnosno županije kao prijavitelja.

Prijavni obrazac kao i sva ostala dokumentacije mogu se preuzeti na web stranici: http://www.strukturnifondovi.hr/natjecaji/1245.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci