31 ožu 2016

PROJEKT „PARTNERSHIPR FOR ALL“ – ODRŽANA POSLJEDNJA PROJEKTNA KLINIKA ZA RAZVOJ PROJEKTNIH IDEJA

 

logici

 

U okviru provedbe projekta „Partnership for all” dana 30. ožujka 2016. godine u PORI Razvojnoj agenciji Podravine i Prigorja održana je šesta, ujedno i posljednja radionica – projektna klinika za razvoj projektnih ideja. Radionica je bila namijenjena članovima Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Koprivničko-križevačke županije koje čine predstavnici javnog, gospodarskog i civilnog sektora.

Projekt menadžer za projektne prijedloge EU i nacionalnih fondova u PORI Razvojnoj agenciji Podravine i Prigorja Ida Kovač prezentirala je sudionicima izradu proračuna projekta s posebnim naglaskom na moguće kategorije troškova, prihvatljive i neprihvatljive troškove, povezanost troškova s elementima projekta, te pogreške koje se najčešće pojavljuju pri izradi proračuna. Nakon prezentacije sudionici su izrađivali proračune za svoje projektne ideje.

Osnovni cilj projektnih klinika bio je kreiranje i razvoj projektnih ideja te stvaranje partnerstva za kandidiranje na natječaje Europskog socijalnog fonda u razdoblju 2014.-2020.

logicii

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja.

Za više informacija o EU fondovima http://www.strukturnifondovi.hr/.

Za više informacija o Operativnom programu http://www.esf.hr/.

IMG 2751IMG 2766

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci