22 sij 2016

NAJAVA DRUGE RADIONICE U OKVIRU PROJEKTA TOURISM4C

logo-tourism4cipa copy copy

                                              

 

 

                    

 

PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja u okviru projekta TOURISM4C u petak, 29. siječnja 2016. godine u prostorima PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja organizira i provodi drugu radionicu na temu mogućnosti udruživanja poduzetnika u turistički klaster. Radionica će uključivati interaktivan rad experta iz područja klastera i udruživanja u klastere s ciljem definiranja SWOT analize za područje Koprivničko-križevačke županije, kao temelja za generiranje novih projektnih ideja.

PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja sudjeluje u provedbi projekta TOURISM4C koji se financira iz IPA Programa prekogranične suradnje Mađarska-Hrvatska 2007.-2013. U projektu sudjeluju Zaklada za razvoj poduzetništva županije Zala iz Mađarske, Trgovačka i industrijska komora županije Zala iz Mađarske i HGK Županijska komora Varaždin. Cilj projekta je stvaranje pretpostavki za povezivanje poduzetnika u prekogranični turistički klaster.

Radionica je namjenjena dionicima u sektoru turizma u pograničnom području, a s ciljem razmjene znanja i iskustava o turističkoj promociji te o prednostima udruživanja u turistički klaster.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Florijanski trg 4, Koprivnica, na tel. 621-978 ili na email: [email protected].

EU copy copy

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci