20 sij 2016

JAVNI POZIV PODUZETNICIMA S PODRUČJA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE ZA IZLAGANJE NA 21. MEĐUNARODNOM SAJMU GOSPODARSTVA, OBRTNIŠTVA I POLJOPRIVREDE VIROEXPO 2016.

Ovogodišnji 21. po redu Međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede VIROEXPO 2016. održat će se od 26. veljače do 28. veljače 2016. godine na sajamskom prostoru Viroexpo-a u Virovitici.

Organizatori i pokrovitelji 21. Viroexpo-a su Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije i Poduzetnički inkubator Virovitičko-podravske županije.

Zemlja partner sajma biti će Republika Kosovo.

U organizaciji PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja, HOK Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije i HGK Županijske komore Koprivnica, na zajedničkom izlagačkom prostoru predstavit će se poduzetnici s područja Koprivničko-križevačke županije.

Za sve izlagače s područja Koprivničko-križevačke županije koji će izlagati na zajedničkom izlagačkom prostoru troškove izlaganja sufinanciraju organizatori zajedničkog nastupa.

Pozivamo sve zainteresirane poduzetnike s područja Koprivničko-križevačke županije koji se žele predstaviti na 21. Međunarodnom sajmu gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2016., da se jave zaključno s 29. siječnja 2016. godine u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Florijanski trg 4, Koprivnica, na broj telefona: 048/621-978, fax: 048/621-957 ili e-mail: [email protected].

PRIVITAK:

1. Prijavnica

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci