27 stu 2015

NAJAVA RADIONICE U OKVIRU PROJEKTA TOURISM4C

Logo Tourism 4Cipa copy copy

PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja u okviru projekta TOURISM4C u četvrtak, 03. prosinca 2015. godine u prostorima PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja organizira i provodi prvu radionicu na temu mogućnosti udruživanja poduzetnika u turistički klaster.

PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja sudjeluje u provedbi projekta TOURISM4C koji se financira iz IPA Programa prekogranične suradnje Mađarska-Hrvatska 2007.-2013. U projektu sudjeluju Zaklada za razvoj poduzetništva županije Zala iz Mađarske, Trgovačka i industrijska komora županije Zala iz Mađarske i HGK Županijska komora Varaždin. Cilj projekta je stvaranje pretpostavki za povezivanje poduzetnika u prekogranični turistički klaster.

Naglasak edukacije je na prezetiranju svih mogućnosti, prednosti i prilika udruživanja u klaster, čime bi se njegovim članovima omogućilo bolje pozicioniranje na EU tržištu.

Radionica je namjenjena dionicima u sektoru turizma u pograničnom području, a s ciljem razmjene znanja i iskustava o turističkoj promociji te o prednostima udruživanja u turistički klaster.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Florijanski trg 4, Koprivnica, na tel. 621-978 ili na email: [email protected].

EU copy copy

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci