02 stu 2015

ODRŽANA DRUGA RADIONICA – PROJEKTNA KLINIKA ZA RAZVOJ PROJEKTNIH IDEJA

logici

U okviru provedbe projekta „PARTNERSHIP FOR ALL” dana 02. studenog 2015. godine u PORI Razvojnoj agenciji Podravine i Prigorja održana je druga od ukupno šest radionica – projektnih klinika za razvoj projektnih ideja čiji je cilj kreiranje i razvoj projektnih ideja te stvaranje partnerstva za kandidiranje na natječaje Europskog socijalnog fonda u razdoblju 2014.-2020. Na radionici su sudjelovali članovi Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Koprivničko-križevačke županije (LPZ KKŽ) koje čine predstavnici javnog, civilnog i privatnog sektora.

Voditeljica Odjela za regionalni i ruralni razvoj te strateško planiranje Tihana Kraljić uvodno je naglasila važnost projektnih klinika i razvoj konkretnih projektnih ideja u skladu s prioritetima iz Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.” i Strategijom razvoja ljudskih potencijala Koprivničko-križevačke županije do 2020. godine, jer se na taj način stvaraju preduvjeti za korištenje sredstava iz Europskog socijalnog fonda.

Potom je Marina Šandor Krznarić, Projekt menadžer za projektne prijedloge EU i nacionalnih fondova u PORI Razvojnoj agenciji Podravine i Prigorja upoznala sudionike sa osnovnim postavkama Upravljanja projektnim ciklusom, s posebnim naglaskom na analizu problema i problemsko stablo. Sudionici su zatim krenuli s razradom konkretnih projektnih ideja i izradom analize problema koji se žele riješiti kroz projekte.

Slijedeća projektna klinika na kojoj će sudionici nastaviti s razradom svojih projektnih ideja održat će se 07. prosinca 2015. godine.

logicii

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja.

Za više informacija o EU fondovima http://www.strukturnifondovi.hr/.

Za više informacija o Operativnom programu http://www.esf.hr/.

IMG 6626IMG 6625

IMG 6609

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci