27 lis 2015

U ĐURĐEVCU ODRŽAN 9. SAJAM POSLOVA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE

U ponedjeljak, 26. listopada 2015. godine u Đurđevcu u hotelu Picok održan je 9. po redu Sajam poslova Koprivničko-križevačke županije. Sajam je održan u organizaciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područnog ureda Križevci, a pod pokroviteljstvom Koprivničko-križevačke županije.

Sajam poslova prilika je za direktan susret poslodavaca i nezaposlenih osoba, a na ovogodišnjem Sajmu poslova predstavilo se više od 40 izlagača s područja Koprivničko-križevačke županije.

Otvorenju Sajma poslova prisustvovali su gradonačelnik grada Đurđevca Željko Lacković, župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren, saborski zastupnik i gradonačelnik Grada Križevaca Branko Hrg te ministar rada i mirovinskoga sustava Mirando Mrsić, kao i predstavnici institucija partnera s područja Koprivničko-križevačke županije.

PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja je i na ovogodišnjem Sajmu poslova predstavila svoje aktivnosti i projekte koje provodi, s naglaskom na aktivnosti i edukacije koje su namijenjene nezaposlenim osobama koje planiraju započeti vlastiti posao.

IMG 1467IMG 1472IMG 1517IMG 1531IMG 1556IMG 1566IMG 1615IMG 1686

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci