20 lis 2015

POZIVAMO VAS NA 9. SAJAM POSLOVA U KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKOJ ŽUPANIJI

U organizaciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područnog ureda Križevci u suradnji s partnerima Gradom Đurđevcom, Gradom Koprivnicom, Gradom Križevcima, HGK Županijskom komorom Koprivnica, HOK Obrtničkom komorom Koprivničko-križevačke županije, Obrtničkim učilištem POUKA, „POROM” Razvojnom agencijom Podravine i Prigorja za promicanje i provedbu razvojnih aktivnosti u Koprivničko-križevačkoj županiji, Pučkim otvorenim učilištem Koprivnica i Pučkim otvorenim učilištem Križevci u ponedjeljak, 26. listopada 2015. godine u Hotelu Picok u Đurđevcu održat će se 9. Sajam poslova u Koprivničko-križevačkoj županiji.

Sajam je namijenjen nezaposlenim osobama, poslodavcima, studentima, maturantima, učenicima završnih razreda osnovnih škola, tražiteljima zaposlenja te osobama koje žele graditi svoju karijeru. U okviru Sajma posjetitelji će, kao i svake godine do sada, imati priliku uspostaviti komunikaciju i predstaviti se poslodavcima, prikupiti informacije i kandidirati se za radna mjesta, predati svoju zamolbu i životopis poslodavcima, procijeniti vlastite kompetencije u skladu sa zahtjevima poslodavaca, saznati više o mogućnostima obrazovanja i usavršavanja na području Koprivničko-križevačke županije, prisustvovati Okruglom stolu „Učimo danas za posao sutra”, upoznati se s radom i aktivnostima Centra za informiranje i savjetovanje o karijeri (CISOK), saznati više o potrebama na tržištu rada, informirati se o mogućnostima zapošljavanja u EU putem EURES-a, upoznati se s mogućnostima e-portala e-Usmjeravanje/Vaš vodič kroz karijeru, upoznati se s programom Garancija za mlade te s programom Europskog socijalnog fonda.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti u „PORU” Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Florijanski trg 4, na broj telefona 048/621-978 ili putem e-maila [email protected].

 

Program 9. Sajma poslova

Plakat 9. Sajma poslova

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci