12 lis 2015

TIM ZA RURALNI RAZVOJ KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE ODRŽAO INFORMATIVNU RADIONICU ZA PODMJERU 6.1. IZ PROGRAMA RURALNOG RAZVOJA

logici-potprogram-v

Danas je u prostorima PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja Tim za ruralni razvoj Koprivničko-križevačke županije održao informativnu radionicu povodom objave natječaja za provedbu Podmjere 6.1. „Potpora za pokretanje poslovanja mladim poljoprivrednicima”, provedba tipa operacije 6.1.1. „Potpora mladim poljoprivrednicima”.

Uvodno se prigodnim riječima potencijalnim prijaviteljima obratio zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije Darko Sobota, a zatim i ravnateljica PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja Melita Birčić. Članovi Tima za ruralni razvoj Franjo Babić i Tihana Kraljić iz PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja prezentirali su prihvatljive korisnike i aktivnosti, obveze korisnika, kriterije odabira te način, uvjete i potrebnu dokumentaciju za podnošenje Zahtjeva za potporu.

Nakon održane prezentacije otvorena je rasprava te su svi sudionici radionice mogli postavljati konkretna pitanja na koja su odgovarali članovi Tima za ruralni razvoj. Na radionici je bilo prisutno petnaestak predstavnika OPG-a s područja Koprivničko-križevačke županije.

Natječaj je otvoren do 23. prosinca 2015. godine.

Informativna radionica održana je u okviru provedbe Programa „Jačanje ljudskih potencijala na lokalnoj i područnoj (regionalnoj) razini za učinkovitu pripremu i korištenje fondova Europske unije” za 2015. godinu Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU.

logo EU

IMG 6463IMG 6465IMG 6468IMG 6480

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci