18 stu 2015

NAJAVA EDUKACIJE O EU FONDOVIMA ZA POTREBE GOSPODARSTVA U OKVIRU PROGRAMA MRRFEU

logici-potprogram-v

PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja kao regionalni koordinator za područje Koprivničko-križevačke županije u okviru Programa „Jačanje ljudskih potencijala na lokalnoj i područnoj (regionalnoj) razini za učinkovitu pripremu i korištenje fondova Europske unije” za 2015. godinu Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU organizira niz edukacija namijenjenih potencijalnim korisnicima EU sredstava na lokalnoj i regionalnoj razini.

Pozivamo vas na edukaciju na temu „EU fondovi za poduzetničke projekte” namijenjenu predstavnicima privatnog sektora s područja Koprivničko-križevačke županije.

Edukacija će se održati

u petak, 20. studenoga 2015. godine

u prostorima PORE Razvojne agencije, Florijanski trg 4, Koprivnica,

dvorana na I. katu

s početkom u 08,00 sati.

Izvođač će biti PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja.

Cilj edukacije je pružiti osnovne informacije poduzetnicima o aktualnim otvorenim natječajima u okviru Europskih strukturnih i investicijskih fondova te ih informirati o mogućnostima financiranja njihovih ulaganja i poduzetničkih projekata putem EU sredstava.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Florijanski trg 4, Koprivnica, na tel. 621-978 ili na email: [email protected].

logo-eu-ulaganje

 

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci