02 lis 2015

ODRŽANA DRUGA RADIONICA ZA IZRADU STRATEGIJE RAZVOJA LJUDSKIH POTENCIJALA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE 2014.-2020. – OSNOVNA ANALIZA

logici

U okviru provedbe projekta „PARTNERSHIP FOR ALL” dana 01. listopada 2015. godine u PORI Razvojnoj agenciji Podravine i Prigorja održana je druga radionica za izradu Strategije razvoja ljudskih potencijala Koprivničko-križevačke županije za razdoblje 2014.-2020. godina na temu osnovne analize. Na radionici su sudjelovali članovi Radne grupe za izradu i izvješćivanje o provedbi Strategije razvoja ljudskih potencijala Koprivničko-križevačke županije za razdoblje do 2020. koja je osnovana Odlukom Župana Koprivničko-križevačke županije Darka Korena. Radna grupa ima 10 članova, a čine ju predstavnici javnog, civilnog i privatnog sektora. Osim članova Radne grupe, radionici je prisustvovala Maja Hranilović kao predstavnica tvrtke ECORYS koja je ex-ante evaluator Strategije razvoja ljudskih potencijala Koprivničko-križevačke županije 2014.-2020.

Radionicu je vodila voditeljica Odjela za regionalni i ruralni razvoj te strateško planiranje Tihana Kraljić, a prezentirani su podaci o demografskim kretanjima stanovništva, zaposlenosti i nezaposlenosti, gospodarski pokazatelji i podaci vezani uz formalno i neformalno obrazovanje u Koprivničko-križevačkoj županiji.

Nakon konstruktivne rasprave u kojoj su sudjelovali svi nazočni zaključeno je da je osnovna analiza kvalitetno pripremljena, te da će uz određene nadopune predstavljati dobar temelj za SWOT analizu, te utvrđivanje ciljeva i prioriteta.

Za ponedjeljak 05. listopada najavljena je prva projektna klinika na kojoj će članovi Lokalnog partnerstva za zapošljavanje razvijati potencijalne projektne ideje za kandidiranje na Europski socijalni fond u razdoblju 2014.-2020. godina.

 

logicii

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja.

Za više informacija o EU fondovima www.strukturnifondovi.hr.

Za više informacija o Operativnom programu www.esf.hr.

IMG 11641 copyIMG 11661

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci