22 ruj 2015

ODRŽANA POČETNA KONFERENCIJA PROJEKTA „PRILIKA ZA SVE“

logici-prilika-za-sve

Dana 21. rujna 2015. godine u prostorima Koprivničko-križevačke županije održana je Početna konferencija projekta „PRILIKA ZA SVE” koji je financiran iz Europskog socijalnog fonda. Nositelj projekta je Koprivničko-križevačka županija, a projektni partneri su 15 osnovnih i 6 srednjih škola kojima je Koprivničko-križevačka županija osnivač te PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja.

Na početku konferencije sve prisutne je pozdravio zamjenik župana g. Ivan Pal te ravnateljica PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja, gđa. Melita Birčić koji su izrazili zadovoljstvo dobivenim projektom i suradnjom prijavitelja i partnera prilikom pripreme projekta. Ravnatelj Osnovne škole Kloštar Podravski, g. Mirko Šandrovčan je sve prisutne pozdravio ispred svih osnovnih i srednjih škola partnera u projektu te je također je izrazio zadovoljstvo rezultatom projekta.

Na radnom dijelu konferencije je pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, znanost, sport i nacionalne manjine Koprivničko-križevačke županije gđa. Branka Cuki predstavila projekt i sve projektne aktivnosti.

Podsjećamo da projekt „PRILIKA ZA SVE” osigurava 39 pomoćnika u nastavi za ukupno 77 djece s teškoćama u razvoju s područja Koprivničko-križevačke županije do kraja školske godine 2015./2016. Pomoćnici u nastavi započet će s radom u listopadu 2015. godine, nakon aktivnosti selekcije i programa uvođenja u rad. Time su osigurana direktna radna mjesta za 39 nezaposlenih osoba. Ukupna vrijednost projekta je 1.931.183,74 kn, dok sukladno kriterijima natječaja, Koprivničko-križevačka županija osigurava 5% vlastitih sredstava kao iznos sufinanciranja za provedbu projektnih aktivnosti.

logici novi

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda

Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja.

Za više informacija o EU fondovima www.strukturnifondovi.hr.

Za više informacija o Operativnom programu www.esf.hr.

 IMG 5245IMG 5261

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci