10 ruj 2015

POZIVAMO VAS NA 17. PO REDU ETNO-MANIFESTACIJU “JESEN U LICI”

U organizaciji Ličko-senjske županije i LIRE Razvojne agencije Ličko-senjske županije u periodu od 2. do 4. listopada 2015. godine u vremenu od 10:00-19:00 u Gospiću održava se 17. po redu etno-manifestacija “Jesen u Lici”.

Jesen u Lici je tradicionalna, gospodarska, kulturno-turistička manifestacija koja ima za cilj očuvanje tradicije i proizvodnje tradicijskih proizvoda, te na kojoj obiteljska poljoprivredna gospodarstva i mali poduzetnici predstavljaju svoje prehrambene, uporabne i ukrasne proizvode.

Na manifestaciji će izlagati 300–tinjak izlagača s područja Ličko-senjske županije, ali i iz drugih dijelova Hrvatske kao i iz susjednih nam država.

U autentičnoj atmosferi brojni posjetitelji će imati prigodu čuti izvornu narodnu pjesmu, ples ličkog kraja i nastupe kulturno-umjetničkih društava županije, ali i vidjeti izradu proizvoda od gline, bukare, tamburice, pletenje košara, predenje vune i sl.

Svi zainteresirani poduzetnici s područja Koprivničko-križevačke županije koji žele izlagati na ovoj manifestaciji, troškove izlaganja snose sami, a prijavnicu za sudjelovanje mogu pronaći ovdje.

Prijavnicu je potrebno dostaviti najkasnije do 18. rujna 2015. godine na e-mail: [email protected], na fax: 053/658-010 ili na slijedeću adresu: Razvojna agencija Ličko-senjske županije – LIRA, Budačka 12, 53 000 Gospić.

Ljubazno molimo sve poduzetnike, koji će svoje proizvode izložiti na navedenom sajmu, da nam informaciju o prijavi svog izlagačkog nastupa, jave i u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Florijanski trg 4, 48000 Koprivnica, na broj telefona 048/621 978 te e-mail adresu:[email protected].

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci