20 srp 2015

JAVNI POZIV PODUZETNICIMA S PODRUČJA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE ZA IZLAGANJE NA „10. MEĐUNARODNOM VOĆARSKOM SAJMU“

Ovogodišnji 10. po redu Međunarodni voćarski sajam održat će se 04. i 05. rujna 2015. godine na već tradicionalnoj lokaciji, u prostorima sportske dvorane u Donjem Kraljevcu.

Sajam je izložbeno-prodajnog karaktera u okviru kojeg će poduzetnici izložiti voće i voćne sadnice te voćne prerađevine, strojeve za proizvodnju, preradu i zaštitu voća, sisteme za skladištenje i čuvanje voća, sisteme za obranu od tuče i sustave za navodnjavanje.

Sajam će biti popraćen i raznim dodatnim sadržajima kao što su okrugli stolovi, prezentacije i izložbe.

PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja i ove godine organizira zajednički nastup poduzetnika – proizvođača voća i voćnih prerađevina te agrotehnike i pomotehnike s područja Koprivničko-križevačke županije na 10. po redu Međunarodnom voćarskom sajmu. Izlaganje za poduzetnike je besplatno a troškove izlagačkog prostora za izlagače snosit će PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja.

Pozivamo sve zainteresirane poduzetnike koji žele predstaviti svoje proizvode i usluge na zajedničkom izlagačkom prostoru Koprivničko-križevačke županije na 10. po redu Međunarodnom voćarskom sajmu da se jave u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Florijanski trg 4, Koprivnica, na broj telefona 048/621-978 ili putem e-maila: [email protected] zaključno do 08. kolovoza 2015. godine.

>> PRIJAVNICA

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci