26 svi 2015

ODRŽANA RADIONICA O EU NATJEČAJIMA „IZGRADNJA PROIZVODNIH KAPACITETA MSP I ULAGANJE U OPREMU“ TE „ULAGANJE U PROIZVODNU TEHNOLOGIJU MSP“

Dana 26. svibnja 2015. godine u prostorijama PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja, a u organizaciji HOK-Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije, HGK-Županijske komore Koprivnica i PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja održana je radionica o otvorenim EU natječajima za poduzetnike „Izgradnja proizvodnih kapaciteta MSP i ulaganje u opremu” te „Ulaganje u proizvodnu tehnologiju MSP”.

Prisutnima se na početku radionice obratila ravnateljica PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja, gđa Melita Birčić, koja je u ime organizatora poželjela dobrodošlicu sudionicima radionice i zahvalila im na dolasku.

Na radionici je sudjelovalo petnaestak sudionika koji su imali prilike čuti nešto više o uvjetima navedenih natječaja te prijavnom obrascu, a s ciljem što kvalitetnije pripreme svojih prijava na ove Javne pozive.

Za dodatne informacije svi zainteresirani slobodno se mogu obratiti u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Florijanski trg 4, Koprivnica, na tel. 621-978 ili na e-mail: [email protected].

IMG 5906IMG 5908IMG 5909IMG 5912

IMG 5905 copy

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci