26 svi 2015

OBJAVLJENA TRI JAVNA POZIVA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE ZA AKTIVNOSTI U POLJOPRIVREDI I TURIZMU

Koprivničko-križevačka županija objavila je Javne pozive za Aktivnost – A 100089 Poticanje razvoja poljoprivrede – intelektualne usluge, Aktivnost – A 100031 Poljoprivredna i turistička događanja županijskog značaja i Aktivnost – A 100027 Poticanje stjecanja znanja i vještina u poljoprivrednoj djelatnosti.

Aktivnošću – A 100089 Poticanje razvoja poljoprivrede – intelektualne usluge subvencionirat će se 100% troškova prema potpisanim ugovorima za znanstvene projekte odobrene od strane Vijeća za istraživanja u poljoprivredi (VIP) pri Ministarstvu poljoprivrede, projekt Internacionalizacije agrara, Podizanje matičnog nasada plemki sorte Kleščec, izrada dizajna i tiska markice, kao i druge intelektualne usluge u 2015. godini.

Prihvatljivi korisnici su pravne i fizičke osobe te ustanove koje izvode istraživanja,VIP projekte i znanstvene projekte na području Koprivničko – križevačke županije.

Aktivnošću – A 100031 Poljoprivredna i turistička događanja županijskog značaja donirat će se troškovi organizacije sajmova, događanja, izložbi, natjecanja i manifestacija u turizmu u 2015. godini, a sufinancirat će se 50% od prihvatljivih troškova.

Prihvatljivi korisnici su udruge, turističke zajednice, KUD-ovi i drugi organizatori turističkih i poljoprivrednih događanja s područja Koprivničko–križevačke županije.

Aktivnošću – A 100027 Poticanje stjecanja znanja i vještina u poljoprivrednoj djelatnosti subvencionirat će se troškovi edukacije, stručnog osposobljavanja, ispitivanja tehničke ispravnosti uređaja za poljoprivrednu proizvodnju i seminara u iznosu od 30% od računa, ne više od 500,00 kn po osobi te troškovi analize mlijeka i stočne hrane u cilju poboljšanja kvalitete u iznosi od 50% računa.

Prihvatljivi korisnici su fizičke osobe koje su poljoprivredni proizvođači ili članovi/zaposlenici OPG-a ili poljoprivredne udruge te obrtnici, zadruge, trgovačka društva u djelatnosti poljoprivrede s područja Koprivničko-križevačke županije.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Florijanski trg 4, Koprivnica, na broj telefona 048/621-978 ili e-mail adresu: [email protected].

Prilog:
1. Javni poziv za Aktivnost – A 100089 Poticanje razvoja poljoprivrede – intelektualne usluge
2. Javni poziv za Aktivnost – A 100031 Poljoprivredna i turistička događanja županijskog značajaznačaja
3. Javni poziv za Aktivnost – A 100027 Poticanje stjecanja znanja i vještina u poljoprivrednoj djelatnosti

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci