06 ožu 2015

JAVNI POZIV ZA IZLAGANJE NA 14. SAJAMSKOJ PRIREDBI „PROIZVODI HRVATSKOG SELA“

PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja započela je s pripremama organizacije zajedničkog nastupa izlagača s područja Koprivničko-križevačke županije koji će svoje proizvode izložiti i predstaviti na 14. po redu sajamskoj priredbi „Proizvodi hrvatskog sela”, koja će se održati 27., 28. i 29. ožujka 2015. godine na prostoru jezera Bundek u Zagrebu.

Sajamska manifestacija „Proizvodi hrvatskog sela” je specijalizirana sajamska priredba na kojoj se izlažu, promoviraju i prodaju tradicijski proizvodi hrvatskog sela – hrane, pića, rukotvorina i suvenira.

Pored tradicionalnih prodajnih izložbi hrane, pića, rukotvorina i suvenira posebno atraktivna će biti 9. izložba hrvatskih pasmina domaćih životinja, Bambino kup, ocjenjivanje hrvatskih tradicijskih proizvoda te pripremanje tradicionalnih hrvatskih jela.

Ove godine na sajmu se očekuje oko 350 izlagača iz svih krajeva Hrvatske te oko 25 tisuća posjetitelja.

Cilj ovog sajma je promocija i prodaja proizvoda hrvatskog sela te opskrba potrošača s proizvodima do kojih teže dolaze te promocija kulture i tradicije hrvatskog sela.

Pozivamo poduzetnike s područja Koprivničko-križevačke županije koji se žele predstaviti tradicijskim proizvodima da se prijave za sudjelovanje i izlaganje na 14. po redu sajamskoj priredbi „Proizvodi hrvatskog sela”.

Troškove izložbenog prostora za sve izlagače s prostora Koprivničko-križevačke županije financirat će PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja.

Potpisivanjem ugovora koji se nalazi u prilogu, izlagač se obvezuje da će:

• ishoditi kod nadležnih tijela RH sva potrebna odobrenja (dozvole) za prodaju na sajmu i uskladiti svoju djelatnost sa svim zakonskim i podzakonskim aktima RH,

• doći na lokaciju održavanja sajma, urediti svoje izložbeno prodajno mjesto dva sata prije početka sajma,

• biti prisutan na Sajmu cijelo vrijeme njegova održavanja,

• očistiti prodajno mjesto i okolni pripadajući prostor te odložiti smeće u kontejnere svaki dana po završetku sajma.

Molimo zainteresirane za izlaganje da pošalju popunjenu prijavnicu i ugovor, zaključno s 12. ožujkom 2015. godine u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Florijanski trg 4, Koprivnica, na fax: 048/621-957 ili e-mail: [email protected].

Za prijavu i sve dodatne informacije obratite se u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja za promicanje i provedbu razvojnih aktivnosti u Koprivničko-križevačkoj županiji na broj telefona: 048/621-978

Prilog:

1. Prijava

2. Ugovor

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci