20 velj 2015

ODRŽAN ČETVRTI KOORDINACIJSKI SASTANAK HRVATSKOG NACIONALNOG TIMA U OKVIRU PROVEDBE PROJEKTA REThINK

Untitled copy

U organizaciji Zagorske razvojne agencije ZARA održan je četvrti koordinacijski sastanak hrvatskog nacionalnog tima u okviru provedbe projekta REThINK, 18. veljače 2015. godine u Krapini. Na sastanku su sudjelovali predstavnici svih projektnih partnera iz Hrvatske, odnosno Agencije za razvoj Varaždinske županije AZRA, Regionalne razvojne agencije Međimurje REDEA, Zagorske razvojne agencije ZARA, Regionalne razvojne agencije Zagrebačke županije ZACORDA te Razvojne agencije Podravine i Prigorja PORE.

Na početku sastanka kratko je prezentiran dosadašnji napredak u projektu, odnosno prezentirane su provedene projektne aktivnosti, kao i izazovi koji su nastali prilikom provedbe istih. U nastavku su predstavljene aktivnosti koje će se provoditi u narednom periodu od kojih izdvajamo organizaciju Okruglog stola u Varaždinu. Glavni organizator Okruglog stola u Hrvatskoj biti će Agencija za razvoj Varaždinske županije AZRA, dok će hrvatski partneri pružati stručnu i tehničku pomoć u organizaciji. Na Okruglom stolu će sudjelovati predstavnici svih hrvatskih projektnih partnera i to predstavnici Županija, predstavnici institucija aktivnih u obrazovanju odraslih, predstavnici institucija koje pružaju formalno strukovno obrazovanje te predstavnici razvojnih agencija.

Nakon toga predstoji izrada train-the-trainer nastavnog plana, tj. izrada programa osposobljavanja trenera te prilagođavanje programa potrebama dionika regionalnog razvoja. Glavni organizator navedenoga će također biti Agencija za razvoj Varaždinske županije AZRA dok će hrvatski partneri pomagati u samoj organizaciji, tj. osiguravanju potrebnog broja sudionika i panelista, a pružit će i tehničku pomoć kod izrade informativnih materijala te promocije programa.

Sljedeći sastanak hrvatskog nacionalnog tima planiran je za travanj 2015. godine u Čakovcu.

IMG 0366 copyIMG 0381 copy

 

 

 

 

 

LOGO PROGRAMA RETHING

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci