27 stu 2014

ODRŽANA ŠESTA RADIONICA U SKLOPU PROVEDBE PROJEKTA COMMON CROSS BORDER STRATEGY

 

CCBS  HU-HR

 

 

 

Danas je u prostorima PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja održana šesta radionica za pripremu dokumenta „Strategija regionalnog razvoja prekograničnog područja” u okviru provedbe Projekta COMMON CROSS BORDER STRATEGY. Radionica je organizirana za civilni sektor.

Na početku radionice sve prisutne sudionike pozdravila je ravnateljica Melita Birčić. Marina Šandor Krznarić, projekt menadžer za projektne prijedloge EU i nacionalnih fondova predstavila je ciljeve projekta i projektne aktivnosti PORE.

Franjo Babić, projekt menadžer za ruralni razvoj prezentirao je iskustva u provedbi Operativnog programa Mađarska-Hrvatska za razdoblje 2007.-2013. te prioritete novog Operativnog programa Mađarska – Hrvatska za razdoblje od 2014.-2020.

Također, predstavljeni su podaci značajni za civilni sektor iz Analize stanja i Nacrta SWOT analize Županijske razvojne strategije Koprivničko-križevačke županije za period 2014.-2020., te do sada poduzete aktivnosti u izradi Županijske razvojne strategije Koprivničko-križevačke županije za period 2014.-2020.

Nakon održanih prezentacija uslijedila je kratka rasprava. Radionici je nazočilo osamnaestak predstavnika civilnog sektora s područja Koprivničko-križevačke županije.

IMG 4657

IMG 4676

IMG 4688

EU

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci