27 lis 2014

KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKA ŽUPANIJA OBJAVILA JAVNE POZIVE ZA AKTIVNOSTI U 2014. GODINI

Koprivničko-križevačka županija tijekom listopada objavila je Javne pozive za slijedeće Aktivnosti:

A-100089 – Poticanje razvoja poljoprivrede – intelektualne usluge u 2014. godini kroz koju će Koprivničko-križevačka županija sufinancirati 100% troškova prema potpisanim ugovorima za VIP projekte, Projekt internacionalizacije agrara, Program izobrazbe iz područja ruralnog razvoja i poljoprivrednih zanimanja, Program izobrazbe iz područja rukovanja poljoprivrednom mehanizacijom, optimalnog korištenja poljoprivrednih strojeva, racionalizacije i povećanja kvalitete u poljoprivrednim zanimanjima, izrade dizajna i tiska markice kao i druge intelektualne usluge u 2014. godini;

A-100031 – Poljoprivredna i turistička događanja županijskog značaja na području Koprivničko – križevačke županije u 2014. godini kroz koju će Koprivničko-križevačka županija donirati sredstva za troškove organizacije sajmova, događanja, izložbi, natjecanja i manifestacija u turizmu u 2014. godini.

Cjelokupni tekst Javnih poziva, detaljne informacije, te svu potrebnu dokumentaciju i obrasce možete preuzeti na sljedećem linku: http://kckzz.hr/category/javni-pozivi-i-natjecaji/.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Florijanski trg 4, Koprivnica, na broj telefona 048/621-978 ili e-mail adresu: [email protected].

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci