01 ruj 2014

NAJAVA 16. PO REDU ETNO-MANIFESTACIJE “JESEN U LICI”

U organizaciji Ličko-senjske županije i LIRE Razvojne agencije Ličko-senjske županije u periodu od 3. do 5. listopada 2014. godine u Gospiću održava se 16. po redu etno-manifestacija “Jesen u Lici”.

Jesen u Lici je dvodnevna manifestacija koja ima za cilj očuvanja tradicije i proizvodnje tradicijskih proizvoda, na kojoj se predstavljaju proizvodi poljoprivrednih gospodarstava te malih poduzetnika koji proizvode različite prehrambene, uporabne i ukrasne proizvode.
Na manifestaciji izlažu izlagači s područja Ličko-senjske županije, ali i izlagači iz drugih dijelova Hrvatske koji izlažu autohtone proizvode karakteristične za podneblje iz kojeg dolaze, kao i izlagači iz susjednih nam država.

Ova tradicionalna, gospodarska, kulturno-turistička manifestacija, prilika je za druženje i upoznavanje, razmjenu znanja i iskustava, ali i za prodaju ili kupnju pravih izvornih proizvoda.

Svi zainteresirani poduzetnici s područja Koprivničko-križevačke županije koji žele izlagati na ovoj manifestaciji, troškove izlaganja snose sami, a prijavnicu za sudjelovanje mogu pronaći na slijedećem linku: http://www.lsz-lira.hr/vijest/jesen-u-lici-2014.

Prijavnicu je potrebno dostaviti najkasnije do 19. rujna 2014. godine na e-mail: [email protected], na fax: 053/658-005 ili na slijedeću adresu: Razvojna agencija Ličko-senjske županije – LIRA, Budačka 12, 53 000 Gospić.

Ljubazno molimo sve poduzetnike, koji će svoje proizvode izložiti na navedenom sajmu, da nam informaciju o prijavi svog izlagačkog nastupa, jave i u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Florijanski trg 4, 48000 Koprivnica, na broj telefona 048/621 978 te e-mail adresu: [email protected].

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci