29 kol 2014

ODRŽANA RADIONICA I PROJEKTNA KLINIKA „PRIPREMA PROJEKATA PRIHVATLJIVIH ZA FINANCIRANJE IZ FONDOVA EUROPSKE UNIJE“ U OKVIRU PROVEDBE POTPROGRAMA V. MINISTARSTVA REGIONALNOG RAZVOJA I FONDOVA EU

U okviru Potprograma V. „Jačanje ljudskih potencijala na lokalnoj i područnoj (regionalnoj) razini za učinkovitu pripremu i korištenje fondova Europske unije” Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova EU, PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja je 29. kolovoza 2014. godine organizirala radionicu i projektnu kliniku na temu „Priprema projekata prihvatljivih za financiranje iz fondova Europske Unije” za članove Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Koprivničko-križevačke županije.

Na početku radionice prezentirani su otvoreni Pozivi iz Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa „Razvoj ljudskih potencijala” 2007.-2013. –  Poziv „Obrazovanje za poduzetništvo i obrt”, „Jačanje sposobnosti organizacija civilnog društva za pružanje socijalnih usluga” te „Mikro projekti podrške inovativnim aktivnostima malih organizacija civilnog društva za lokalni razvoj”.

Nakon uvodnih prezentacija, održana je projektna klinika s članovima Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Koprivničko-križevačke županije s ciljem osmišljavanja i razrade konkretnih projektnih ideja.

P8290010

P8290004

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci