27 kol 2014

NAJAVA RADIONICE I PROJEKTNIH KLINIKA „PRIPREMA PROJEKATA PRIHVATLJIVIH ZA FINANCIRANJE IZ FONDOVA EUROPSKE UNIJE“ U OKVIRU PROVEDBE POTPROGRAMA V. MINISTARSTVA REGIONALNOG RAZVOJA I FONDOVA EU

PORA Razvoja agencija Podravine i Prigorja 29. kolovoza 2014. godine organizira radionicu i projektne klinike na temu „Priprema projekata prihvatljivih za financiranje iz fondova Europske Unije” za članove Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Koprivničko-križevačke županije.

Cilj radionice je informirati članove Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Koprivničko-križevačke županije o aktualnim natječajima otvorenim u okviru Europskog socijalnog fonda kako bi bili upoznati s mogućnostima financiranja projekata iz navedenog programa, te kako bi im pružili stručnu pomoć za što kvalitetniju pripremu i pisanje EU projekata za apliciranje na spomenute natječaje.

Nakon prezentacija aktualnih natječaja PORA će s potencijalnim prijaviteljima održati niz projektnih klinika na kojima će pružati stručnu pomoć za osmišljavanje i razradu konkretnih projektnih ideja.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci