27 kol 2014

U OKVIRU PROJEKTA E-POSLOVANJE ODRŽANA RADIONICA “KAKO KORISTITI E-ALATE ZA PROCJENU SVOJEGA POSLOVANJA I POBOLJŠANJE KONKURENTNOSTI“

 

e-poslovanje-ikona

Dana 27. kolovoza 2014. godine u prostorima PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja u Koprivnici, održana je radionica za poduzetnike na temu „Kako koristiti e-alate za procjenu svojeg poslovanja i poboljšanje konkurentnosti”.

Radionica je održana u okviru provedbe projekta „e-Poslovanje – Poboljšanje poslovne konkurentnosti putem elektroničkog poslovanja”, a prisustvovalo je desetak poduzetnika s područja Koprivničko-križevačke županije.

Cilj radionice bio je upoznati male i srednje poduzetnike s metodologijom „Investors in People” a prisutni su mogli saznati više o tome kako svoje poslovanje učiniti konkurentnijim i profitabilnijim.

Poduzetnicima su svoja znanja i iskustva iz ovog područja predstavili gospodin Laszek Jakubovski, voditelj tima projekta i gđa Monika Begović, menadžer projekta.

Gospodin Laszek Jakubovski, predstavio je metodologiju „Investors in People”, koju je britanska vlada provodila kako bi poboljšala konkurentnost svojeg gospodarstva kroz pružanje pomoći svojim tvrtkama i motiviranja poduzetnika za korištenje ove metodologije u svom poslovanju te naglasio važnost komunikacije i suradnje između menadžmenta tvrtke i zaposlenih.

Gđa Monika Begović, prezentirala je poduzetnicima zašto je metodologija „Investors in People”, učinkovita i koji su to e-alati i zašto ih koristiti kod procjene svojeg poslovanja.

Na kraju radionice još je jednom stavljen naglasak na važnost promjene radne kulture u svim zemljama u tranziciji pa tako i u Hrvatskoj, kako bi jačali konkurentnost malih i srednjih poduzetnika koji su ujedno i nositelji gospodarstva.

IMG 3342IMG 3351IMG 3355

IMG 3339

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci