10 tra 2014

ODRŽAN SEMINAR ZA PODUZETNIKE NA TEMU „KREIRANJE BRANDA“

U okviru provedbe projekta „Poduzetnički impuls” za 2013. godinu Ministarstva poduzetništva i obrta, PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja organizirala je seminar za poduzetnike pod nazivom „Kreiranje branda”.

Seminar je održan 08. i 09. travnja 2014. godine u prostorijama PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja, a prisustvovalo mu je četrnaest poduzetnika s područja Koprivničko-križevačke županije.

U dva dana trajanja seminara, poduzetnici su dobili potrebne informacije i stekli znanja o potrebnim preduvjetima za brendiranje proizvoda, postupku bendiranja, primjerima napoznatijih brendova, važnosti brendiranja proizvoda i produktivnog marketinga. Poduzetnici su iskazali zadovoljstvo održanim seminarom, prvenstveno radi učinkovite interakcije grupe i predavača kao i iznošenja konkretnih primjera s ciljem poboljšanja poslovanja.

Izvođač seminara bilo je Obrtničko učilište POUKA, a prisustvovanje za poduzetnike besplatno, jer je seminar sufinanciran iz sredstava Ministarstva poduzetništva i obrta iz programa „PODUZETNIČKI IMPULS” Program poticanja poduzetništva i obrtništva za 2013. godinu.

IMG 2653IMG 2658IMG 2660IMG 2681

minpo-ikona jpg

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci