03 tra 2014

OBAVIJEST O ODRŽAVANJU INFORMATIVNOG SEMINARA U OKVIRU PROJEKTA RETHINK

rethink logo  
 POZIV NA INFORMATIVNI SEMINAR PROJEKTA RETHINK

koji će se održati

u ponedjeljak, 07. travnja 2014. godine
 s početkom u 10 sati, u Koprivničko-križevačkoj županiji,
dvorana 28/I (A. Nemčića 5, 48 000 Koprivnica)

PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja zajedno s partnerima iz Hrvatske, Slovenije, Austrije, Poljske i Slovačke sudjeluje u provedbi projekta REThINK – Regional transfer and integration of VET practices on sustainable development.

Glavni cilj projekta REThINK je potaknuti eksploataciju postojećih inovacija u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju u području održivog regionalnog razvoja kako bi se strukovno obrazovanje i osposobljavanje učinilo otvorenijim i relevantnijim za potrebe tržišta rada te društva općenito. To će se prije svega postići kroz osposobljavanje trenera u svrhu stjecanja ključnih kompetencija i pedagoških vještina, koje će im omogućiti da poboljšaju kapacitete dionika regionalnog razvoja za upravljanje i provedbu regionalnih razvojnih aktivnosti i to kroz prijenos i testiranje programa strukovnog obrazovanja i osposobljavanja iz područja regionalnog razvoja koji su se dokazali u praksi u drugim zemljama Europske unije.

Ukupna vrijednost projekta je 278.870,64 eura, od čega Europska unija kroz Program cjeloživotnog učenja, Leonardo da Vinci – Prijenos inovacija, financira 74,86% vrijednosti projekta.

Informativni seminar namijenjen je svim dionicima regionalnog razvoja na području Koprivničko-križevačke županije, koje će se detaljnije informirati o aktivnostima, rezultatima i ciljevima projekta, kao i o programu osposobljavanja trenera u području održivog regionalnog razvoja, a koji predstavlja središnju aktivnost projekta.

Program:

10.00  Uvodna riječ

10.15  Predstavljanje projekta

10:45  Program osposobljavanja trenera za održivi regionalni razvoj

11:15  Sljedeći koraci u programu osposobljavanja, koristi i obveze sudionika u programu

11:30  Pitanja i odgovori, završetak seminara

 

Molimo da svi zainteresirani potvrde svoj dolazak na e-mail adresu [email protected] ili na broj telefona 048/621 978, najkasnije do 04. travnja 2014. godine.

Lifelong learning logo

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci