12 pro 2013

ODRŽAN RADNI SASTANAK VEZAN UZ PROJEKT „STVARANJE PREDUVJETA ZA ODRŽIVU PODRŠKU RAZVOJU KONKURENTNOSTI GOSPODARSTVA I ZA DALJNJI RAZVOJ TEHNOLOŠKE INFRASTRUKTURE U SJEVEROZAPADNOJ HRVATSKOJ”

U ponedjeljak, 09. prosinca u prostorima PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja održan je radni sastanak korisnika s područja Koprivničko-križevačke županije u sklopu projekta „Stvaranje preduvjeta za održivu podršku razvoju konkurentnosti gospodarstva i za daljnji razvoj tehnološke infrastrukture u Sjeverozapadnoj Hrvatskoj”.

Projekt se realizira na području Koprivničko-križevačke, Međimurske, Varaždinske, Krapinsko-zagorske, Zagrebačku županije i Grada Zagreba. S područja Koprivničko-križevačke županije uključene su dvije lokacije: Razvojni centar i tehnološki park Križevci i Tehnološko inovacijski centar Koprivnica.

Na sastanku se raspravljalo o nacrtu Završnog izvješća Stručnjaka za izradu Studije izvedivosti i analize troškova i koristi za Razvojni centar i tehnološki park Križevci i Tehnološko inovacijski centar Koprivnica, o kvaliteti konzultantske pomoći, a raspravljalo se i o aktivnostima koje slijede u realizaciji projekta.

PORA je kao potpisnik Sporazuma o pružanju tehničke pomoći bila koordinator za obje lokacije, te je zainteresirana i za daljnju suradnju u fazi same realizacije.

IMG 1827

IMG 1828

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci