03 ruj 2013

NAJAVA 15. PO REDU ETNO-MANIFESTACIJE “JESEN U LICI”

U organizaciji Ličko-senjske županije i LIRE Razvojne agencije Ličko-senjske županije u periodu od 5. do 6. listopada 2013. godine u Gospiću na Trgu Stjepana Radića, održava se 15. po redu etno-manifestacija “Jesen u Lici”.

Jesen u Lici je dvodnevna manifestacija koja ima za cilj očuvanja tradicije i proizvodnje tradicijskih proizvoda, na kojoj se predstavljaju proizvodi poljoprivrednih gospodarstava (sokovi, vina, kolači, sirevi, pekmez, med i dr.) te malih poduzetnika koji proizvode različite prehrambene, uporabne i ukrasne proizvode.

Na manifestaciji izlažu izlagači s područja Ličko-senjske županije, ali i izlagači iz drugih dijelova Hrvatske koji izlažu autohtone poljoprivredne, prehrambene, uporabne ili ukrasne proizvode karakteristične za podneblje iz kojeg dolaze. Manifestacija ima i međunarodni karakter s obzirom na prisustvo izlagača iz Bosne i Hercegovine, Mađarske, Srbije i Slovenije.

Svi zainteresirani poduzetnici s područja Koprivničko-križevačke županije koji žele izlagati na ovoj manifestaciji, troškove izlaganja snose sami, a prijavnicu za sudjelovanje mogu pronaći na slijedećem linku: http://www.lsz-lira.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=66&Itemid=76.

Prijavnicu je potrebno dostaviti najkasnije do 20. rujna 2013. godine na e-mail: [email protected], na fax: 053/658-010 ili na slijedeću adresu: Budačka 12, 53 000 Gospić.

Za dodatne informacije obratite se u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Florijanski trg 4, 48000 Koprivnica, na broj telefona 048/621 978 te e-mail adresu: [email protected].

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci