15 svi 2013

POZIV PODUZETNICIMA S PODRUČJA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE ZA NASTUP NA 15. PO REDU MEĐUNARODNOM SAJMU PODUZETNIŠTVA – “MESAP 2013.“

PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja, HOK Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije i HGK Županijska komora Koprivnica i ove godine organiziraju zajednički nastup poduzetnika s područja Koprivničko-križevačke županije na 15. po redu MESAP-u međunarodnom sajmu poduzetništva.

Sajam će se održati na sajamskom prostoru u Nedelišću od 14. do 16. lipnja 2013. godine, a organizira se pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva poduzetništva i obrta Republike Hrvatske.

Međunarodni sajam poduzetništva “MESAP 2013” poslovni je događaj za poduzetnike u sjeverozapadnoj Hrvatskoj.

U okviru “MESAP-a 2013” organizirati će se:

– 15. Međunarodni sajam poduzetništva,

– 11. Sajam vina i vinarske opreme.

Uz navedene izložbeno prodajne sadržaje i ove godine održati će se stručni skupovi, kulturno-zabavni sadržaji i odlična gastronomska ponuda za sve posjetitelje.

Izlaganje za poduzetnike s područja Koprivničko-križevačke županije i ove godine je besplatno, a troškove izlagačkog prostora snositi će organizatori zajedničkog nastupa.

Pozivamo sve zainteresirane poduzetnike koji žele nastupiti na zajedničkom izlagačkom prostoru Koprivničko-križevačke županije na 15. Međunarodnom sajmu poduzetništva MESAP-u 2013., da se za detaljne informacije oko prijava za izlaganje na sajmu jave u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja na broj telefona: 048/621-978 zaključno do 03. lipnja 2013. godine.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci