10 svi 2017

JAVNI POZIV PODUZETNICIMA S PODRUČJA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE ZA IZLAGANJE NA 19. MEĐUNARODNOM SAJMU PODUZETNIŠTVA „MESAP 2017“

Ovogodišnji 19. međunarodni sajam poduzetništva „MESAP 2017“ održat će se od 09. do 11. lipnja 2017. godine u Nedelišću na unutarnjem i vanjskom prostoru sajamske dvorane.

Međunarodni sajam poduzetništva „MESAP 2017“ značajna je sajamska manifestacija u Hrvatskoj i široj regiji koja omogućuje izlagačima da budu konkurentniji na tržištu, održe postojeće kontakte te privuku nove korisnike svojih proizvoda i usluga.

Manifestacija je i ove godine organizirana pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta Republike Hrvatske.

U organizaciji PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja, HOK Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije i HGK Županijske komore Koprivnica tradicionalno će se na zajedničkom izlagačkom prostoru predstaviti poduzetnici s područja Koprivničko-križevačke županije.

Za sve izlagače s područja Koprivničko-križevačke županije koji će izlagati na zajedničkom izlagačkom prostoru troškove izlaganja snose organizatori zajedničkog nastupa.

Pozivamo sve zainteresirane poduzetnike s područja Koprivničko-križevačke županije koji se žele predstaviti na 19. međunarodnom sajmu poduzetništva „MESAP 2017“ da se jave zaključno do 26. svibnja 2017. godine u:

  • PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja na tel. 048/621-978 ili e-mail: [email protected];
  • HOK Obrtničku komoru Koprivničko-križevačke županije na tel: 048/623-408 ili e-mail: [email protected] ili
  • HGK Županijsku komoru Koprivnica na tel: 048/674-560 ili e-mail: [email protected].

PRIVITAK:

1. Prijavnica za sudjelovanje

PORA KCOK

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci