18 pro 2012

NAJAVA 18. PO REDU SAJMA VIROEXPO 2013.

Ovogodišnji 18. po redu Međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede VIROEXPO 2013. održat će se u Virovitici od 18. do 20. siječnja 2013. godine na sajamskom prostoru Viroexpo-a.

Pokrovitelji 18. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede, uz Vladu Republike Hrvatske kao generalnog pokrovitelja, su Ministarstvo poduzetništva i obrta, Ministarstvo poljoprivrede i Ministarstvo turizma.

Organizatori i pokrovitelji sajma su Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije i Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije. Tehnički realizator sajma je tvrtka Viroexpo d.o.o.

Na 18. Viroexpo-u sudjelovat će preko 200 izlagača iz zemlje i inozemstva dok je zemlja partner ovogodišnjeg Viroexpo-a Belgija.

Sajam će biti popraćen bogatim sadržajima poput kulturno-umjetničkog programa, izložaba i stručnih predavanja. Stručna predavanja održat će se u sajamskom prostoru, a neke od tema će biti:

– „Suša – kao najveći neprijatelj proizvođača hrane na otvorenom”;

– „Kvaliteta u funkciji održivosti u trgovini na malo”;

– “Norma i normizacija u međunarodnom poslovanju”.

U organizaciji PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja, HOK Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije i HGK Županijske komore Koprivnica, na zajedničkom izlagačkom prostoru predstavit će se poduzetnici s područja Koprivničko-križevačke županije.

Za sve izlagače s područja Koprivničko-križevačke županije, koji će izlagati na zajedničkom izlagačkom prostoru troškove izlaganja snose organizatori zajedničkog nastupa.

Pozivamo sve zainteresirane da posjete Viroexpo 2013, kao i zajednički izlagački prostor Koprivničko-križevačke županije.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci