28 stu 2012

ODRŽAN SEMINAR „OBITELJSKO PODUZETNIŠTVO“

Dana 26. i 27. studenog 2012. godine, u okviru provedbe projekta „Obrazovanje za poduzetništvo” za 2012. godinu Ministarstva poduzetništva i obrta, PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja, organizirala je seminar na temu „Obiteljsko poduzetništvo” namijenjen poduzetnicima u fazi rasta i razvoja.

Na ovom seminaru obrađene su sljedeće teme: uvod u poduzetništvo, što je to poduzetnički podhvat, vrste poduzetništva, obiteljsko poduzetništvo – posebnosti, snage i prilike, problem transfera, malo i srednje poduzetništvo u Hrvatskoj.

Edukaciji koja je održana u prostorijama PORE Razvojne agencije u Koprivnici prisustvovalo je 22 poduzetnika s područja Koprivničko-križevačke županije koji se bave obiteljskim biznisom, a seminar je bio prilika za međusobnu razmjenu mišljenja, iskustva i problema s kojima se susreću u svom svakodnevnom poslovanju.

Svi sudionici seminara u trajanju od dva dana izrazili su svoje zadovoljstvo organizacijom i kvalitetom prezentiranih materijala i informacija dobivenih tijekom održavanja navedenog seminara, ocijenivši ga veoma korisnim za njihovo buduće poslovanje.

Sudjelovanje na seminaru za sve poduzetnike bilo je besplatno.

Seminar Obiteljsko_poduzetnistvo_1Seminar Obiteljsko_poduzetnistvo_2Seminar Obiteljsko_poduzetnistvo_3Seminar Obiteljsko_poduzetnistvo_4Seminar Obiteljsko_poduzetnistvo_5

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci