21 stu 2012

MINISTARSTVO SOCIJALNE POLITIKE I MLADIH OBJAVILO JE NATJEČAJ ZA NAGRADU ZA MLADE „UKLJUČI SE!“ 2012. GODINE

Ministarstvo socijalne politike i mladih objavilo je natječaj za Nagradu za mlade Uključi se! Ova Nagrada za mlade je godišnja nagrada koja se dodjeljuje osobi od 15 do 30 godina starosti za osobiti doprinos ostvarivanju pozitivnih društvenih promjena u lokalnim zajednicama ili na nacionalnoj razini u širokom polju tema (uključivanje mladih, humanitarni rad, izgradnja mira, razvoj demokracije, zaštita okoliša, mobilnost, lokalni razvoj, integracija, zdravlje, obrazovanje, mediji, slobodno vrijeme, međugeneracijska solidarnost, informiranje, kultura, jednake mogućnosti, nezaposlenost…).

Nagradom se želi potaknuti aktivno sudjelovanja mladih u društvenim procesima na lokalnoj i nacionalnoj razini te odati priznanje iznimnom doprinosu mladih u izgradnji društva. Nagradu dodjeljuje Mreža mladih Hrvatske u suradnji s Ministarstvom socijalne politike i mladih, a prvi put je dodijeljena 2011. godine.

O pobjedniku ili pobjednici Natječaja odlučit će javnost i Povjerenstvo za dodjelu Nagrade, a na svečanosti dodjele u prosincu 2012. godine dobit će statuu, priznanje i novčanu nagradu u vrijednosti 5.000 kn.

Prijave traju do 25. studenog 2012. godine.

Detalje o natječaju možete pronaći na web stranicama http://ukljucise.net/ te pogledati promotivni video na slijedećem linku: http://vimeo.com/52640202.

Za dodatne možete se javiti u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, na tel: 048/621-978 ili putem e-maila: [email protected].

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci