20 stu 2012

NATJECANJE U ŠTEDNJI ENERGIJE I ENERGETSKOJ UČINKOVITOSTI

DOOR – Društvo za oblikovanje održivog razvoja obavještava sve zainteresirane kako je natjecanje u uštedi energije i energetskoj učinkovitosti još uvijek u tijeku.

Natjecanje će se održati u okviru projekta „Promocija i testiranje netehničkim mjera za uštedu energije u Hrvatskoj – ENCRO” koji se provodi u okviru programa IPA 2008, a sufinancira ga Europska unija.

Cilj projekta je povećati svjesnost i znanje građana o energetskoj učinkovitosti i mjerama uštede energije.

Nositelj projekta je Baltički okolišni forum iz Njemačke, a projektni partneri su DOOR, gradovi Koprivnica i Ivanić-Grad.

Natjecanje je otvoreno od 1. veljače 2012. godine do 15. siječnja 2013. za gradove i općine, organizacije civilnog društva te osnovne i srednje škole.

Najbolji grad ili općina bit će nagrađeni studijskim putovanjem u Bruxelles na EU tjedan održive energije 2013. godine te jednodnevnim izletom za 10 djelatnika u energetski održivu zajednicu u EU.

Najbolja osnovna ili srednja škola bit će nagrađena studijskim putovanjem u Bruxelles na EU tjedan održive energije 2013. godine te jednodnevnim izletom za 30 učenika u Güssing –energetski neovisan grad u Austriji.

Najbolja organizacija civilnog društva bit će nagrađena studijskim putovanjem u Bruxelles na EU tjedan održive energije 2013. godine te edukacijom i partnerstvom u prijavi EU projekta i sudjelovanjem u provedbi u slučaju odobrenja projekta.

Na natjecanje možete prijaviti Vaše projekte uštede energije i energetske učinkovitosti koje ste proveli do 15. siječnja 2013. godine.

Sve potrebne informacije o samoj prijavi, potrebnom obracu, letku i vodiču za natjecanje

možete dobiti na sljedećoj adresi: www.door.hr.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci