15 stu 2012

ODRŽAN TRODNEVNI SEMINAR MINPO-a NA TEMU: “AKTUALNE ODREDNICE POREZNOG SUSTAVA”

Dana 12., 13. i 14. studenoga 2012. godine, u dvorani PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja, Florijanski trg 4, Koprivnica, PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja, organizirala je seminar za poduzetnike u fazi rasta i razvoja, na temu „Aktualne odrednice poreznog sustava”, koji je održan u okviru provedbe projekta „Obrazovanje za poduzetništvo” za 2012. godine Ministarstva poduzetništva i obrta.

Na seminaru su prisutni poduzetnici dobili potrebe informacije vezane uz Opći porezni zakon; Zakon o porezu na dobit; Zakon o porezu na dohodak; Prijedlog zakona o fiskalizaciji; Zakon o porezu na dodanu vrijednost i aktualne promjene vezane uz navedene zakone.

Nakon svake odslušane teme, poduzetnici su mogli postavljati pitanja, međusobno razmjeniti mišljenja i iskustva, novosti iz poreznog sustava te probleme s kojima se susreću u svom svakodnevnom poslovanju.

Seminaru su prisustvovala 22 poduzetnika s područja Koprivničko-križevačke županije, kojima je kroz prisustvo na seminaru data mogućnost da utvrde postojeće propise te da saznaju aktualnosti i novitete kako bi na vrijeme reagirali na promjene u zakonodavstvu koje bi mogle utjecati na njihov rad.

Sudjelovanje na seminaru za sve poduzetnike bilo je besplatno.

Izvođač seminara bilo je Obrtničko učilište POUKA iz Koprivnice, dok je predavačica bila gospođa Ivana Sović.

aktualne odrednice_poreznog_sustava_1aktualne odrednice_poreznog_sustava_2aktualne odrednice_poreznog_sustava_3aktualne odrednice_poreznog_sustava_4aktualne odrednice_poreznog_sustava_5aktualne odrednice_poreznog_sustava_6aktualne odrednice_poreznog_sustava_7

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci