05 stu 2012

POZIV NA STRUČNA PREDAVANJA „USUSRET EU FONDOVIMA“

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU u suradnji s Regionalnom razvojnom agencijom REDEA d.o.o. poziva sve zainteresirane na stručna predavanja „Ususret EU fondovima”.

Stručna predavanja će se održavati 14. studenog 2012. godine s početkom u 10,00 sati, u multimedijalnoj dvorani Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje, Bana Josipa Jelečića 22B, Čakovec.

Predavanja će se održati u okviru regionalnog predstavljanja informativno-edukativnog događaja „Dani EU fondova”, a prvi takav događaj uspješno je održan u Zagrebu u hotelu Sheraton, 15. i 16. listopada.

Stručna predavanja su namijenjena općoj javnosti, jedinicama lokalne samouprave, regionalnim razvojnim agencijama, organizacijama civilnog društva, visokoškolskim i obrazovnim institucijama, socijalnim partnerima, neprofitnim organizacijama i institucijama, institucijama i organizacijama iz područja obrazovanja i zapošljavanja, gospodarskim komorama, poduzetničkim potpornim institucijama, trgovačkim društvima, obrtima i svima drugima koji su zainteresirani za EU fondove.

Na predavanjima će biti prezentirano 11 tematskih cjelina.

Detaljnije informacije o tematskim cjelinama i anketnom upitniku, kao i samoj prijavi na ovaj događaj, možete pronaći na slijedećem linku: http://www.redea.hr/.

Za dodatne informacije obratite se u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Florijanski trg 4, Koprivnica, na tel: 621-978, ili putem e-maila: [email protected].

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci