26 ruj 2012

SVEČANO OTVORENJE NOVIH POSLOVNIH PROSTORIJA PORE I PREDSTAVLJANJE INFORMATIČKE OPREME DOBIVENE U OKVIRU PROJEKTA „E-POSLOVANJE“

U četvrtak, 27. rujna 2012. godine s početkom u 11,00 sati održat će se svečano otvorenje novih poslovnih prostorija PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja na Florijanskom trgu 4 u Koprivnici i predstavljanje informatičke opreme dobivene u okviru projekta E-poslovanje.

Svečanom otvorenju novih poslovnih prostorija PORE nazočit će potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske i ministar regionalnog razvoja i fondova Europske unije gospodin Branko Grčić, zamjenik ministra poduzetništva i obrta gospodin Dražen Pros i pomoćnica ministra poduzetništva i obrta gospođa Dijana Bezjak sa suradnicima.

Ispred Koprivničko-križevačke županije svečanom otvorenju nazočit će župan Darko Koren sa suradnicima.

Nakon svečanog otvorenja bit će upriličeno potpisivanje Ugovora o provedbi projekta Poboljšanje poslovne konkurentnosti putem elektroničkog poslovanja Ministarstva poduzetništva i obrta i Ugovora o provedbi projekta „Obrazovanje za poduzetništvo za 2012. godinu”  Ministarstva poduzetništva i obrta.

 

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci