03 ruj 2012

PREZENTACIJA MJERE 302 IPARD PROGRAMA I MJERA POTICANJA POLJOPRIVREDNE PROIZVODNJE KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je četvrti po redu natječaj za Mjeru 302 „Diversifikacija i razvoj ruralnih gospodarskih aktivnosti” za dodjelu bespovratnih sredstava u okviru IPARD programa.

Sredstva su bespovratna te se dodjeljuju za slijedeće prihvatljive sektore:

a) sektor ruralnog turizma;

b) sektor tradicijskih obrta;

c) sektor slatkovodne akvakulture;

d) sektor usluga;

e) sektor prerade na poljoprivrednim gospodarstvima;

f) sektor obnovljivih izvora energije.

S ciljem informiranja potencijalnih korisnika s područja Koprivničko-križevačke županije o mogućnostima korištenja sredstava u okviru IPARD programa, PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja u suradnji s Koprivničko-križevačkom županijom organizira prezentaciju Mjere 302 „Diversifikacija i razvoj ruralnih gospodarskih aktivnosti”.

Prezentacija će se održati

u četvrtak, 06. rujna 2012. godine s početkom u 10,00 sati,

u prostorima Koprivničko-križevačke županije,

A. Nemčića 5, Koprivnica, soba 28/1.

Na prezentaciji će PORA Razvojna agencija detaljno predstaviti mogućnosti financiranja projekata u okviru Mjere 302 IPARD programa te će predstavnici Koprivničko-križevačke županije predstaviti aktualne javne pozive na području poticanja razvoja poljoprivredne proizvodnje u Koprivničko-križevačkoj županiji.

Pozivamo sve potencijalne prijavitelje s područja Koprivničko-križevačke županije da sudjeluju na navedenoj prezentaciji kako bi dobili sve potrebne informacije vezane uz prijavu na Mjeru 302 IPARD programa te na taj način unaprijedili svoje poslovanje.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci