09 srp 2012

OBAVIJEST O NATJEČAJU ZA eTWINNING KONTAKT SEMINAR U BELGIJI

Agencija za mobilnost i programe EU objavila je natječaj za sudjelovanje na eTwinning kontakt seminaru koji će se održati u Belgiji od 23. do 25. studenoga 2012. godine.

Tema seminara je „Kreativna komunikacija i suradnja”, a tijekom seminara između ostaloga, upoznat će se novi alati za komunikaciju i suradnju, razvit će se plan projekta s novim projektnim partnerima te će biti predstavljeni primjeri dobre prakse i kreativne radionice. Radni jezik je engleski.

Prijaviti se mogu zaposlenici osnovnih škola (dob učenika 6-14) koji su registrirani na portal www.etwinning.net, imaju osnovno znanje o eTwinning alatima i žele pokrenuti novi eTwinning projekt. Prednost će ostvariti prijavitelji koji još nisu sudjelovali na eTwinning radionicama i seminarima.

Agencija za mobilnost i programe EU odabrat će do tri nastavnika kojima će dodijeliti financijsku potporu za putne troškove i kotizaciju.

Rok za prijavu na eTwinning kontakt seminar je 30. srpnja 2012. godine.

Sve relevantne informacije o sudjelovanju na eTwinning seminaru mogu se pronaći na web stranici Agencije za mobilnost i programe EU http://www.mobilnost.hr/nio.php?n=137 ili se zainteresirani mogu obratiti u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Florijanski trg 4, 48000 Koprivnica, na broj telefona 048/621-978, te na e-mail: [email protected].

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci