14 lip 2012

ZAJEDNIČKI NASTUP PODUZETNIKA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE NA 14. PO REDU MEĐUNARODNOM SAJMU PODUZETNIŠTVA “MESAP” 2012. GODINE

Ovogodišnji 14. po redu međunarodni sajam poduzetništva “MESAP” održat će se 15., 16. i 17. lipnja 2012. godine na sajamskom prostoru u Nedelišću u Međimurskoj županiji, a u organizaciji tvrtke MESAP d.o.o. Pokrovitelji ovogodišnjeg sajma “MESAP 2012.” su Ministarstvo poduzetništva i obrta, Međimurska županija i Općina Nedelišće.

Sajam će započeti svečanim otvorenjem u petak, 15. lipnja 2012. godine u 11.00 sati. Na ukupno 4.000 m² zatvorenog prostora i 15.000 m² otvorenog izložbenog prostora predstavit će se oko 500 izlagača iz svih hrvatskih županija te iz susjednih zemalja: Austrije, Mađarske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Slovenije.

U sklopu sajma održat će se se i 10. sajam vina i vinske opreme, 12. stočarska izložba Međimurske županije, a uz navedene izložbeno-prodajne sadržaje, sajam i ove godine nudi stručne skupove, bogatu gastronomsku ponudu i kulturno-zabavne sadržaje.

U okviru aktivnosti promidžbe Koprivničko-križevačke županije, PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja u suradnji zajedno s HOK Obrtničkom komorom Koprivničko-križevačke županije i HGK Županijskom komorom Koprivnica i ove godine organizira zajednički nastup poduzetnika s područja Koprivničko-križevačke županije na 14. po redu međunarodnom sajamu poduzetništva “MESAP”.

Na zajedničkom izlagačkom prostoru Koprivničko-križevačke županije od ukupno 72 m², predstavit će se 16 poduzetnika s područja Koprivničko-križevačke županije.

1. AMI BELJE d.o.o, Sveti Ivan Žabno

2. OPG ANDREJA GROŠEK, Glogovec

3. EVIA d.o.o, Koprivnica

4. OPG ŠTEFICA TUKŠA, Gornja Rijeka

5. DOMAĆA RADINOST BAKA I MAMA, Virje

6. ASSISTOR d.o.o, Orehovec

7. OPG PLATUŽIĆ, Križevci

8. Proizvodno uslužna zadruga LUBIN , Budrovac

9. S.K.I.M.T. d.o.o, Križevci

10. 2IP KOMUNIKACIJA d.o.o., Koprivnica

11. OPAL, vl. Ivanka Radošević, Slatina

12. Izrada suvenira i trgovački obrt KAMPI, vl. Darko Zagoščak, Koprivnica

13. Mesarski obrt JAGUŠIČ, vl. Zoran Jagušić, Koprivnica

14. Obrt za proizvodnju, trgovinu i usluge “I GALERIJA”, vl. Ivančica Pavešić-Šurić,

Koprivnica

15. ŠPORČIĆ trgovina i servis, vl. Stjepan Šporčić, Markovac Križevački

16. SIGNAL, obrt za instalacijske radove i snimanje video kamerom, vl. Zoran Ferčec,

Koprivnica

Za sve poduzetnike s područja Koprivničko-križevačke županije izlaganje na sajmu je besplatno, a troškove izlagačkog prostora snositi će organizatori zajedničkog nastupa.

Pozivamo sve zainteresirane da posjete 14. Međunarodni sajam poduzetništva MESAP-u 2012., kao i zajednički izlagački prostor Koprivničko-križevačke županije.

.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci