20 lip 2012

ODRŽAN 14. PO REDU MEĐUNARODNI SAJAM PODUZETNIŠTVA “MESAP” 2012. GODINE

U petak, subotu i nedjelju 15. do 17. lipnja 2012. godine na sajamskom prostoru u Nedelišću u Međimurskoj županiji održan je 14. po redu Međunarodni sajam poduzetništva “MESAP 2012.”.

Mesap20121

Sajam je započeo u petak svečanim otvorenjem kojem su nazočili potpredsjednik Vlade i ministar regionalnog razvoja i fondova Europske unije gospodin Branko Grčić i ministar obrta i poduzetništva gospodin Gordan Maras koji je ujedno i otvorio sajam.

Svečanom otvorenju ispred Koprivničko-križevačke županije nazočio je zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije gospodin Darko Sobota.

Uz izložbeno-prodajni dio sajma, ovogodišnji „MESAP 2012.” ponudio je i specijaliziranu 10. po redu sajamsku manifestaciju vina i vinske opreme u okviru koje su održana predavanja i radionice namjenjene vinogradarima i vinarima, ocjenjivanje vina i stručno vođene degustacije, te 12. stočarsku izložbu Međimurske županije koja je održana u nedjelju 17. lipnja 2012. godine, a u okviru koje su predstavljena najkvalitetnija grla iz uzgoja međimurskoga hladnokrvnog konja, ugrožene autohtone pasmine konja.

Uz navedene sadržaje, sajam je ponudio i stručne skupove, mimohod starih traktora, automobila i motora, bogatu gastronomsku ponudu i kulturno-zabavne sadržaje.

U organizaciji PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja, HOK Obrtničke komore Koprivničko – križevačke županije i HGK Županijske komore Koprivnica, a u okviru aktivnosti promocije poduzetništva Koprivničko-križevačke županije, na zajedničkom izlagačkom prostoru od 72 m², predstavili su se izlagači s područja Koprivničko-križevačke županije.

Za sve poduzetnike s područja Koprivničko-križevačke županije, izlagački prostor i oprema bili su besplatni, a financirani su od strane HOK-a Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije i PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja.

  Mesap20125Mesap20124 
Mesap20123Mesap20122

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci