18 tra 2012

ZAPOČELE PRIPREME ZA IZRADU IZVJEŠĆA O PROVEDBI ŽUPANIJSKE RAZVOJNE STRATEGIJE KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE ZA 2011. GODINU

U ponedjeljak, 16. travnja 2012. godine u prostorijama Koprivničko-križevačke županije PORA Razvojna agencija je kao regionalni koordinator organizirala sastanak na temu pripreme izvješća o provedbi Županijske razvojne strategije Koprivničko-križevačke županije za 2011. godinu.

zrs1

Temeljem godišnje obveze podnošenja izvješća o provedbi Županijske razvojne strategije Koprivničko-križevačke županije za 2011. godinu prema Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova EU, Koprivničko-križevačka županija dužna je pripremiti navedeno izvješće, sukladno dostavljenim naputcima od strane Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU.

zrs3

Sastanku su prisustvovali predstavnici Radne grupe koji su sudjelovali u izradi Županijske razvojne strategije Koprivničko-križevačke županije – pročelnici i djelatnici upravnih odjela Koprivničko-križevačke županije kao i predstavnici HOK Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije i HGK Županijske komore Koprivnica.

zrs4

Na sastanku su predstavnici PORE prezentirali metodologiju izrade navedenog izvješća te su također dogovoreni svi daljnji koraci vezani uz prikupljanje podataka potrebnih za izradu izvješća o provedbi Županijske razvojne strategije Koprivničko-križevačke županije za 2011. godinu kao prvu godinu provedbe navedenog dokumenta.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci