17 velj 2012

POZIV ZA IZLAGANJE NA 11. PO REDU SAJAMSKOJ PRIREDBI „PROIZVODI HRVATSKOG SELA“

PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja započela je sa pripremama organizacije zajedničkog nastupa izlagača s područja Koprivničko-križevačke županije koji će se predstaviti na ovogodišnjoj 11. po redu sajamskoj priredbi Proizvodi hrvatkog sela koja će se održati 30. i 31. ožujka, te 1. travnja 2012. godine u Zagrebu na prostoru jezera Bundek.

Sajam Proizvodi hrvatskog sela je specijalizirana sajamska priredba na kojoj se izlažu, promoviraju i prodaju tradicijski proizvodi hrvatskog sela – hrane, pića, rukotvorina i suvenira.

Cilj sajma je omogućiti posjetiteljima degustaciju i kupnju tradicijskih domaćih proizvoda, pomoći proizvođačima hrvatskih tradicijskih proizvoda u promociji i prodaji njihovih proizvoda, obogatiti domaću turističku ponudu atraktivnom manifestacijom na kojoj strani turisti mogu upoznati okuse i mirise Hrvatske i dio njezinog kulturnog naslijeđa kroz proizvode kućne radinosti, tradicijskih obrta, te nastupe kulturno-umjetničkih društava, kao i upoznavanje predškolske i školske djece s hrvatskim tradicionalnim proizvodima, te hrvatskim pasminama domaćih životinja.

Pozivamo poduzetnike koji se žele predstaviti tradicijskim proizvodima hrvatskog sela s područja Koprivničko-križevačke županije da se prijave za sudjelovanje i izlaganje na 11. po redu sajamskoj priredbi Proizvodi hrvatkog sela.

Za prijavu i sve dodatne informacije obratite se u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja za promicanje i provedbu razvojnih aktivnosti u Koprivničko-križevačkoj županiji na broj telefona: 048/621-978.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci