14 ruj 2011

PROJEKT UMREŽAVANJE ZA BOLJI SUSTAV CJELOŽIVOTNOG UČENJA – ODRŽANA MOTIVACIJSKO INFORMACIJSKA RADIONICA O MOGUĆNOSTIMA SAMOZAPOŠLJAVANJA

U okviru provedbe projekta „Umrežavanje za bolji sustav cjeloživotnog učenja” u utorak 13. rujna 2011. godine i u srijedu 14. rujna 2011. godine u prostorijama Koprivničko-križevačke županije u Koprivnici, u vremenu od 9,00 do 15,00 sati održana je motivacijsko-informacijska radionica na temu upoznavanja poduzetničke okoline o mogućnostima samozapošljavanja kojoj je prisustvovalo 16 nezaposlenih osoba s područja Koprivničko-križevačke županije.

Projekt "Umrežavanje za bolji sustav cjeloživotnog učenja"

 

 

 

 

 

 

 

 

Radionica je održana u organizaciji PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja i ostalih projektnih partnera.

Na radionici su obrađene slijedeće teme:

– Što je poduzetništvo,

– Kritični faktori uspjeha u poduzetništvu,

– Pravni oblici organiziranja poduzetništva,

– Financiranje poduzetničkih pothvata,

– Računovodstvo, poslovne knjige i izvještaji,

– Porezi i doprinosi,

– Poslovno savjetovanje,

– Marketing u poduzetništvu,

– Poslovni plan,

– Poslovni plan – radionica,

– Prezentacija i diskusija izrađenih zadataka.

Projekt umrežavanje za bolji sustav cjeloživotnog učenja

 

 

 

 

 

 

 

Svrha radionice kako i cijelog projekta „Umrežavanje za bolji sustav cjeloživotnog učenja” je povećanje zapošljivosti dugotrajno nezaposlenih osoba kroz unapređenje sustava cjeloživotnog učenja u Koprivničko-križevačkoj županiji, te su sudionici motivacijsko-informacijske radionice kroz dva dana predavanja i vježbi na konkretnim primjerima imali priliku usvojiti potrebna znanja za pokretanje i vođenje vlastitog poslovanja, ali i provjeriti svoju poslovnu ideju kroz pisanje poslovnog plana.

Projekt Umrežavanje za bolji sustav cjeloživotnog učenja

 

 

 

 

 

 

 

Izvođač seminara bila je PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja za promicanje i provedbu razvojnih aktivnosti u Koprivničko-križevačkoj županiji i Udruženje obrtnika Koprivnica.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci