06 ruj 2011

NAJAVA DRUGOG IPARD NATJEČAJA ZA MJERU 302 „DIVERSIFIKACIJA I RAZVOJ RURALNIH GOSPODARSKIH AKTIVNOSTI“

 

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju raspisat će drugi IPARD natječaj za mjeru 302 – „Diversifikacija i razvoj ruralnih gospodarskih aktivnosti“ u razdoblju od 12. rujna do 31. listopada 2011. godine.

Natječaj će se provoditi temeljem novog Pravilnika o provedbi Mjere 302 „Diversifikacija i razvoj ruralnih gospodarskih aktivnosti“ unutar IPARD programa.

Javni natječaj biti će objavljen u Narodnim novinama, a istoga dana bit će dostupan i na web stranicama Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja www.mps.hr, te Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju www.apprrr.hr u rubrici NATJEČAJI, gdje će se moći pronaći Vodič za korisnike, te svi ostali potrebni obrasci.

Za dan 12. rujna 2011. godine, s početkom u 10,00 sati u prostorijama Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja najavljeno je održavanje radionice za konzultatnte za Mjeru 302 „Diversifikacija i razvoj ruralnih gospodarskih aktivnosti“.

Za sve dodatne informacije obratite se u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Braće Radić 2/1, Koprivnica, na tel: 048/621-978 ili putem e-maila: [email protected].

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci