23 ožu 2011

U KRIŽEVCIMA ODRŽAN 5. PO REDU SAJAM POSLOVA

U organizaciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Područne službe Križevci i partnera grada Đurđevca, grada Koprivnice, grada Križevaca, HGK Županijske komore Koprivnica, HOK Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije, Križevačkog poduzetničkog centra d.o.o., PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja, Pučkog otvorenog učilišta Koprivnica, Pučkog otvorenog učilišta Križevci, Udruženja obrtnika Đurđevac, Udruženja obrtnika Koprivnica, te Udruženja obrtnika Križevci, a pod pokroviteljstvom Koprivničko-križevačke županije i grada Križevaca u srijedu 23. ožujka 2011. godine održan je 5. po redu Sajam poslova u Koprivničko-križevačkoj županiji. Ove godine sajam je održan u Križevcima, u prostoru restorana Vojarna.        

 

Svečano otvaranje Sajma poslova započelo je u 10,30 sati, a prisutnima su se prigodnim pozdravnim riječima obratili domaćin gradonačelnik grada Križevaca gospodin Branko Hrg i gospodin Darko Koren, župan Koprivničko-križevačke županije koji je i otvorio ovogodišnji Sajam.

Sajam poslova prilika je za susret svih dionika na tržištu rada, s posebnim naglaskom na poslodavce i tražitelje zaposlenja, koji mogu ostvariti direktnu komunikaciju. Sajam pruža informacije o mogućnostima obrazovanja, cjeloživotnog učenja, te potiče na aktivnosti u traženju posla.

Nakon svečanog otvorenja slijedio je bogati program Sajma koji je ove godine ponudio slijedeće sadržaje: predstavljanje poslodavaca i institucija na pultovima, predstavljanje sudionika putem video materijala, mogućnost korištenja računalnog programa „Moj izbor“ (omogućuje pretraživanje baze od 300 različitih zanimanja, testiranje za odabir odgovarajućih zanimanja), Okrugli stol na temu „Nacionalni plan poticanja zapošljavanja za 2011. i 2012. godinu“, te Posjet  novoj školskoj zgradi Srednje škole „Ivan Seljanec“.

Sajam poslova Križevci

Na ovogodišnjem Sajmu poslova predstavilo se pedesetak izlagača, poslodavaca, obrazovnih institucija, partnera u organizaciji, te predstavnika civilnog sektora.

PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja je i ove godine sudjelovala kao izlagač na Sajmu poslova, te je na svom izlagačkom prostoru predstavila svoje aktualne aktivnosti, kao i tekuće i nadolazeće projekte i seminare koje će provoditi tijekom 2011. godine.     

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci